The High Republic: The Rising Storm je sledeća knjiga Kavana Skota

star-wars-the-high-republic-rising-storm-cover-reveal-043ns

Oko dve nedelje je ostalo do objave prvih materijala izdavačkog programa The High Republic, koji će prikazati daleku galaksiju 200 godina pre Fantomske Pretnje. 

Del Rey će 5. januara 2021. objaviti knjigu The High Republic: The Light of the Jedi, koju piše Čarls Soul, dok će Disney-Lucasfilm Press objaviti knjigu za mlađe čitaoce, imena The High Republic: A Test of Courage, koju piše Džastina Ajerland. Posle ove dve, 2. februara 2021. godine biće objavljena i young-adult knjiga Into the Dark, koju piše Klaudija Grej.

Zvanični Star Wars sajt je objavio da sledeća knjiga neće biti direktni nastavak priče koju će započeti Čarls Soul, već dodatak na nju. Autor je Kavan Skot, a njegova knjiga nosi ime The High Republic: The Rising Storm i biće objavljena 6. jula 2021. Pored naslova, objavljen je i dizajn naslovne strane knjige (slika iznad), čiji je autor Džozef Mihan.

The Rising Storm će u centru imati grupu Nihil koji svoj teror dovode na novi nivo, nastavljajući se na njihove pojave u Light of the Jedi i za kasnije,” kaže Skot. “Sada im na putu stoji novi član džedajskog saveta Stelan Gios, uz svog padavana Bela Zetifara i novog intrigantnog lika, Taju Jorik, mačevalesu na najam, koju sam uživao kreirajući. Ona je lovac na čudovišta i može da koristi Silu, a ima misterioznu prošlost. Šta je ta prošlost? Sve što mogu da kažem je da ne želite da joj se nađete na putu, što će Stelan i ostatak vrlo brzo shvatiti.”

Knjigu The High Republic: The Rising Storm je već sada moguće prednaručiti.

Da li vam se sviđa opis knjige i njenog novog lika, kao i kakva su vam očekivanja pred ovaj izdavački program nam možete ostaviti u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s