Otkriveni izgledi brodova iz The High Republic-a

Izdavački program The High Republic, samo što nije stigao, a otkriveni su izgledi brodova koji će junaci materijala ovog izdavačkog programa koristiti.

Zvanični Star Wars sajt je prezentovao ove koncepte pred objavu ovog izdavačkog programa koji se planira za januar predstojeće godine. Pošto je The High Republic smešten u period 200 godina pre filma Fantomska pretnja, prisutan je stil sličan onom iz prikvel filmova.

“Videćemo Republiku na njenom samom vrhu u ovim pričama,” kaže Pablo Hidalgo. “Posebno na planetama koje su u jezgru galaksije, to se vidi po modi i tehnologiji. Većina vizuelnog istraživanja za High Republic je bazirano na idealizaciji onoga što već znamo.” Jedan takav dizajn je Jedi Vector, lovac koji po obliku podseća na komarca.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

Nihil, negativci ovog perioda, po dizajnu idu u suprotnom smeru. “Za izgled grupe Nihil, ideje su uzete iz konceptualnih ilustracija koju su rađeni baš za The High Republic,” kaže Hidalgo. “Preuzeto je nešto i iz koncepata za Buđenje Sile i aktuelne filmove koji prikazuju pirate, skupljače otpada, i druge Star Wars likove koji preživljavaju. To nas je navelo u smeru uniformnog u svojoj neuniformnosti.”

“Svemirska stanica The Starlight Beacon je odličan primer, po mom mišljenju, kako dizajn priča priču,” rekao je Hidalgo za centralnu lokaciju dešavanja u periodu The High Republic-a. “Njen vrh je eho na Džedajski hram na Korusantu sa ciljem da prestavlja spomenik koji sija u mraku. Donja strana predstavlja ono što je korisno, industrijsku osnovu koja pogoni stanicu. Oni koji prate ideale Republike mogu ovo da posmatraju kao balans, zajednički rad.”

Koji od ovih brodova vam se najviše dopao, kao i kakva su vam očekivanja pred ovaj izdavački program nam možete ostaviti u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s