Predstavljeni „novi AT-AT“ i drednot Prvog Reda koje ćemo videti u Epizodi VIII!

Informacije koje smo vam prenosili početkom ove godine su se, kao i obično, ispostavile tačne!

Naime, u sinoćnoj epizodi The Star Wars Showa su zvanično predstavljeni novi dodaci arsenalu Prvog Reda – reč je o novim hodačicama i novom super-zvezdanom razaraču!

Još smo vam u februaru rekli da će Prvi Red u svojoj floti imati masivne drednote, koji su analog super-zvezdanim razaračim koje smo videli u filmovima izvorne trilogije. Kako je rečeno, ovi mega-brodovi su dugački preko 7 km, a jednostavno se zovu drednoti. Prema informacijama, na upravo jednom od tih drednota (ne znamo koliko ih ima) vrhovni vođa Snouk ima svoj štab i koristi ga kao pokretnu bazu.

Dalje, kako smo to rekli u trećem mesecu, Prvi Red u svojoj službi takođe ima i masivne hodačice koje su veće i po naoružanju snažnije od klasičnih AT-AT-a. U procurelim slikama LEGO setova bila je upravo i jedna od ovih hodačica, a na kutijama je pisalo da je njen naziv „Heavy Assault Walker“, međutim u The Star Wars Showu je rečeno da je njena oznaka AT-M6.

To bi bilo to. Šta mislite o ovim mašinama, te da li su one previše slične onima iz originalne trilogije, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s