Nove informacije za Epizodu VIII

Upozorenje! Nastavak članka sadrži potencijalne spojlere iz Epizode VIII, tako da ostatak teksta čitate na vlastitu odgovornost!

Kao i za sve prethodne filmove iz serijal Ratova Zvijezda, portač Making Star Wars je ostao dosljedan te nam je donio nekoliko novih glasina iz daleke Galaksije.

Prva od glasina je i ne toliko iznenađujuća, ako ćemo se orijentirati prema Epizodi V, a ona je da će Prvi Red imati svoje vlastite šetače naziva „First Order Heavy Assault Walker“, te to nisu oni koje smo vidjeli u Epizodi VII.

Slika predstavlja skicu iz opisa koji je dao autor Making Star Warsa. On opisuje izgled šetača da je pomalo na gorilu koja drži ruke čvrsto na zemlji. Za razliku od Carskog šetča, ovaj će imati dodatno pojačane noge kao što se može vidjeti na slici.

Druga slika prikazuje skicu naslikanu od strane umjetika „Lumberjack Nicka“ koju je napravio prema bilješkama izvora Making Star Warsa.

Ako ćemo suditi film prema ovim prvim slikama mogli bismo reći da Lucasfilm nije ništa naučio iz Epizode VII koja je kritizirana za neoriginalnost i veliku sličnost s Epizodom IV. Možemo se samo nadati da šetači Prvog Reda neće napadati bazu Otpora na snježnom planetu.

Druga vijest također dolazi s portala Making Star Wars te je sada u pitanju veliko drvo čije ste slike mogli vidjeti u dosadašnjim člancima za novu trilogiju.

Ne može se utvrditi, da li je autor teksta bio na setu ili je nekako došao do kratkog isječka, ali je prenio vijest da je vidio to isto drvo u plamenu. Vrlo vjerojatno zapaljeno od strane Vitezova Rena  tijekom sukoba o kojem smo također pisali.

Iako film još nije izašao možemo sa sigurnošću reći da se radi o drvetu osjetljivom na silu koje smo prvi puta vidjeli u šestoj sezoni The Clone Warsa kao i u posljednjem broju Shattered Empire stripa.

U stripu Luke Skywalker i Shara Bey odlaze u Carsku bazu kako bi povratili nešto što je Car davno ukrao. Na kraju se je ispostavilo da je Luke mislio na mlado drveće koje je osjetljivo na Silu i to ne jedno nego dva. Shara je dobila jedan kojeg je posadila na Yavinu 4, dok je drugi uzeo Luke.

Tako da ako bismo nagađali rekli bi da je Luke svoje drvo posadio na Ach-To.

To bi bilo to. Napišite u komentar što mislite o novim informacijama za Epizodu VIII.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s