[FOTO] LEGO setovi otkrivaju kako će izgledati Snouk i još mnogo toga!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije kakve neki ljudi smatraju spojlerima, tako da ostatak čitate na sopstvenu odgovornost!

Sinoć je na internet procurela velika količina slika pakovanja LEGO setova iz Epizode VIII, koji nam otkrivaju dosta stvari o filmu, ali i potvrđuju skoro sve o čemu smo pričali na našem podkastu.

Na prve dve slike je pakovanje u kom je set zvezdanog razarača Prvog reda. U sklopu tog seta dolazi i šest figura: oficir, pilot šatla, dva stormtrupera, crni BB astromek droid i vrhovni vođa Snouk. Ova slika vođe Snouka očigledno potvrđuje informacije o njemu koje smo preneli početkom aprila.

Sledeće tri slike nam pokazuju pakovanje seta u kom je nova hodačica Prvog reda – „Heavy Assault Walker“. Od figura u ovom setu se nalaze: Rej, vojnik Otpora, Po Dameron (primetite da on ovde ima čin kapetana), zatim vozač hodačice i jedan stormtruper. Izgled ove hodačice se takođe poklapa sa opisima koje smo preneli krajem marta.

Na poslednje dve slike vidimo set u kom je bombarder Otpora, kakve smo videli u prvom trejleru Epizode VIII. Pored samog broda, u setu su još sledeće figure: dva pilota, potom viceadmiral Holdo (koju smo videli na slikama, u svečanijoj odori, koje je pre par dana objavio Vanity Fair), zatim tobdžij Pejdž, tj. izvorno Paige (koja je prema glasinama Rouzina sestra) i Po Dameron (koji ovde nema čin kapetana).

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ove slike i nove informacije, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s