Finova tajna misija i novi super-zvezdani razarači u Epizodi VIII!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje su potencijalni spojleri Epizode VIII, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Kako prenosi portal Making Star Wars, Prvi red u svojoj službi pored novih zvezdanih razarača takođe ima i nove i unapređene verzije super-zvezdanih razarača, a na jedan od njih u Epizodi VIII bi Fin mogao da ode na tajnu misiju.

Drednoti klase Egzegutor, koji su više poznati po svom drugom nazivu: super-zvezdani razarači (slika iznad), su bili jedni od najvećih kapitalnih brodova ikad sagrađeni. Imperija ih je na svom vrhuncu imala oko trinaest, a izgleda da je i Prvi red nastavio da ih koristi u svojoj službi.

Kako kaže ekipa sa Making Star Warsa, super-zvezdani razarači Prvog reda su slični onima koje je koristila Imperija samo po veličini, dok se po ostalim stvarima dosta razlikuju. Za početak, drednoti koje koristi Prvi red su izgrađeni od dosta tamnijeg metala (koji deluje isti kao onaj od kog su izgrađeni zvezdani razarači koje smo videli u Epizodi VII), dok su imperijalni one klasične sive boje. Dalje, dok imperijalni drednoti imaju tu super-strukturu na svojoj gornjoj strani (koju mnogi opisuju kao „grad na gorenjoj strani“), drednoti Prvog reda nemaju apsolutno ništa. Dakle, novi super-zvezdani razarači su samo klinovi ili vrhovi strele od dvadeset kilometara koji na sebi imaju jako malo dodatnih detalja.

U Epizodi VII smo videli nove i unapređene zvezdane razarače, a u Osmici ćemo dakle videti nove drednote ali i nove TAI lovce.

Nego, šta je sa Finom? Pa, kako kaže Making Star Wars, Fin će u Epizodi VIII biti u tajnoj diverzantskoj misiji i to baš na jednom super-zvezdanom razaraču. Taj drednot bi navodno trebao da bude u orbiti iznad „Snežnog Marsa“ (o kom smo juče govorili), a ne zna se tačno šta je cilj njegove misije, mada Fin je obučen u crnu uniformu oficira Flote Prvog reda. Kako spekulišu sa Making Star Warsa, tokom ovog dela filma bi trebala da se desi ona scena sa Tomom Hardijem.

To bi bilo to. Naravno, kao i uvek, do neke zvanične potvrde ili demanta, tretirajte ove informacije samo kao glasine.

Kakve su vaše reakcije i mišljenja na Finovu misiju i nove super-zvezdane razarače, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti i glasine o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s