Majkl K. Vilijams napustio film o Hanu Solu i otkrio ime lika kog igra Emilija Klark!

Početkom marta ove godine najavljeno je da će glumac Majkl Kenet Vilijams igrati neimenovanu ulogu u drugom zasebnom filmu Star Wars filmu, koji se bavi ranim danima Hana Sola.

Vilijams je snimio sve svoje scene, ali nakon promene reditelja, snimljeni materijal se nije uklopio u viziju Rona Hauarda koji je tražio dodatno snimanje kako bi se Vilijamsov lik uklopio u priču. Ipak, zbog toga što je glumac već prešao na druge projekte on nije mogao da ispuni Hauardove zahteve, te je odlučeno da njegov kompletan lik bude izbačen iz filma.

Evo šta je Vilijams rekao za Deadline:

Kada je Ron Hauard bio doveden da dovrši film, on je zatražio da budu urađena dosnimavanja za mog lika kako bi se on uklopio u viziju kojom su producenti hteli da Ron nosi film. To je iziskivalo da pre mesec dana odem do Londona i da radim dosnimavanja na setu u Pajnvudu. Ali ja sam trenutno na setu u Africi. Sve je to do usklađivanja termina. Neću moći da se posvetim novom projektu sve do kraja novembra kada završavam snimanje serije Hap and Leonard, a za njih da me čekaju toliko dugo bi značilo da bi morali da pomere datum premijere, koja je mislim u maju 2018. Oni su me hteli sad, ali ja nisam mogao. Stoga su me isekli iz filma.

Govoreći za Vanity Fair, Vilijams je otkrio par detalja o svom liku, ali  i ime lika kog tumači Emilija Klark:

Moj lik je veza između Hana Sola i lika kog igra Emilija, koji se zove Kira.

Svima vama koji ste uz HoloNet od početka „Kira“ je veoma poznato ime. Naime, u prvobitnim verzijama scenarija Epizode VII, Rej se zvala baš Kira. Međutim, oglasio se i portal Making Star Wars koji kaže da se ime lika Klarkove čita i izgovara malko drugačije. Naime, MSW na osnovu svoji izvora u Pajnvudu tvrdi da se taj lik zove „Kura“.

To bi bilo to. Šta mislite o imenu lika kog tumači Emilija Klark, te kakva su vaša očekivanja za film o Hanu Solu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s