Nije dovoljno osam meseci: Lukasfilm i dalje razmišlja o budućnosti Star Wars-a

Predsednica Lukasfilma, Ketlin Kenedi, dala je intervju za portal The Wrap, gde je pričala o budućnosti franšize, kao i o seriji Mandalorian Jodlingu. Priče vezane za Mandalorian-a i Jodlinga su priče koje su nam već poznate, ali ono što je ovde interesantno su njeni komentari kada je u pitanju budućnost Star Wars-a.

Ono što je zapravo interesantno u komentarima Kenedijeve je da oni nisu baš mnogo interesantni. Čak odaju utisak kao da Lukasfilm ne zna šta da radi sada kada je završena saga o Skajvokerima.

Ono što nam je poznato je da Taika Vaititi trenutno radi na scenariju za svoj Star Wars film sa koscenaristom filma 1917, Kristi Vilson-Kairns, a pored toga, jedina poznata informacija je da su tri filma planirana za decembar 2023, 2025, i 2027.

Evo šta je Ketlin Kenedi rekla o budućnosti filmova:

“To je proces koji stalno napreduje. Kada sam se ja ovome priključila, Džordž je već razgovarao sa prethodnim glumcima, Keri Fišer, Harisonom Fordom i Markom Hamilom – postojala je saga koju fanovi vole a nije bila završena. Uvek je pričao kako je želeo da snimi devet filmova i ka tome je i krenuo. Naš fokus je takođe potom bio da završimo sagu.

A sada moramo da je pomerimo u drugi plan. U ovom univerzumu su priče prezentovane u više od poslednjih 40 godina, a sada shvatanje da njihova mitologija traje oko 25,000 godina vas tera da u obzir uzmete u obzir sve različite ispričane priče, bile one u knjigama ili video-igrama.

Potrebno nam je vreme da se malo udaljimo od nje i pažljivo pregledamo sve što je Džordž stvorio i onda počnemo sa razmišljanjima u kom smeru bi se priča nastavila. To smo radili i mnogo smo se zabavili tokom toga, kroz sastanke sa mnogim filmadžijama i talentima. Na svetu ima toliko fanova i filmadžija na koje je Star Wars dugo uticao što je fantastična prilika da osetimo ko bi želeo da bude deo toga. Time smo se bavili.”

Novinar koji je radio ovaj intervju je podsetio Kenedijevu na premijeru filma Uspon Skajvokera, kada je ona sama rekla da će sada kreativni tim Lukasfilma napraviti pauzu i razmisliti šta je budućnost franšize i u kom smeru treba da joj se pristupi. To je bilo pre više od osam meseci a čini se da i dalje tragaju za time.

Još jedna zabavna informacija koju je Kenedijeva otkrila je to da će serija o Obi-Vanu imati ograničen broj epizoda.

“Trenutno se priprema i serija o Obi-Vanu Kenobiju koja će imati ograničen broj epizoda, na kojoj radi Debora Čau, koja je fenomenalna u svom poslu.”

Kako vam se čine ovi komentari Kenedijeve, kao i koje biste vi filmove želeli da vidite u budućnosti, možete nam ostaviti u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars filmovima posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

One Comment Add yours

  1. Djordje kaže:

    Dotična bi trebala da ode. Filmove snimljene za vreme njenog gazdovanja spaliti i onda sve lepo snimiti ponovo. Jedino tako bi se vratili pravim Star Wars korenima na zadovoljstvo svih nas ljubitelja ove franšize. Eto rekao sam !!!!

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s