Rosario Doson ima ugovor za još jednu seriju? Novi pisac za seriju o Obi-Vanu?

Novine i u postavi serije o Kasijanu.

Nakon prvih navoda o potencijalnom angažmanu Rosario Doson kao Asoke Tano u drugoj sezoni serije Mandalorian, portal The Direct prenosi da ugovor Dosonove sadrži opciju da se ona pojavi u više od samo jedne serije. Kako sami navode, ovo ni na koji način ne garantuje da će se ona sigurno pojaviti u nekoj drugoj seriji.

Podsećamo vas da su Felisiti Džons i Olden Erenrajk u svojim ugovorima za filmove Odmetnik 1: Star Wars priča i Solo: Star Wars priča, respektivno, imali opcija za dva, odnosno tri filma. Do sada se niko od njih nije pojavio u drugim filmovima osim već navedenih, ali ih na ovaj način Lukasfilm sigurno čuva za sledeću pravu priliku.

Kako prenosi Variety serija o Obi-Vanu je dobila novog pisca, koji će da završi scenarije, nakon što je prethodni pisac, Hosein Amini, „izbačen“ sa projekta u januaru. Radi se o Džobiju Haroldu, koji nikada pre ovoga nije bio pisac za televizijske sadržaje, a jedina dva projekta koja se vode uz njegovo ime su film Awake i King Arthur: Legend of the Sword.

Kada je najavljen projekat serije o Obi-Vanu, rečeno je da je scenario odličan, ali čini se da nije lak zadatak scenario za film prebaciti u scenario za seriju. Serija o Obi-Vanu bi trebala da počne sa produkcijom u januaru 2021.

Serija o Kasijanu je, po rečima supervizora specijalnih efekata, Nila Skenlana u intervjuu koji je dao za ComicBookMovie.com prekinula sa predprodukcijom nakon šest nedelja, zbog pojave Covida 19. Seriji se kao novi dizajner produkcije priključio Luk Hal (radio na seriji Chernobyl), kako prenosi portal Star Wars News Net.

Hal je radio na filmu King Arthur: Legend of the Sword i projektu koji je bio prikvel antologijska serija za Game of Thrones, koji je skoro prekinut. Serija o Kasijanu bi trebala da počne sa snimanjem u junu ove godine, ali će verovatno kasniti zbog pandemije koja je usporila rad industrije zabave.

Za poslednje vesti o seriji Mandalorian, seriji o Kasijanu i seriji o Obi-Vanu posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s