Džon Favro potvrdio da druga sezona Mandaloriana stiže na jesen iduće godine

Nedugo pošto je serija Mandalorian zaključila svoju neverovatnu prvu sezonu, Džon Favrou je na Tviteru potvrdio da novu sezonu možemo očekivati u 2020, a pritom je i podelio ono što deluje kao pretprodukcijska skulptura Gamorijanca.

Izgleda da će Mando imati pune ruke posla sa njime.

Ove vesti su vrlo pozitivne, s obzirom da nije uvek garantovano da će serija imati narednu sezonu u idućoj godini, bez obzira na to koliko je uspešna. Iako ne postoji tačan datum, ima smisla pretpostaviti da će se Mandalorian vratiti u Novembru.

Neko upoznat sa situacijom je već obavestio portal Star Wars News da je produkcija već napola gotova sa snimanjem druge sezone, tako da bi to trebalo da odagna strahove o potencijalnom odlaganju premijere. Takođe, ovo će dati postprodukcijskom timu dosta vremena da učine da druga sezona izgleda odlično, te joj se zvanično možemo radovati!

Kreativni art menadžer Lukasfilma, Fil Šostak je takođe prokomentarisao Gamorijanca, informišući fanove da je Toni Mekvej, veteran originalne trilogije koji je isprva radio na Gamorijancima, napravio ovu skulpturu.

Ako prva sezona nije bila dovoljni dokaz, to što Favrou nastavlja da dovodi veterane Lukasfilma u produkciju Mandaloriana samo dodatno pokazuje njegovo poštovanje i divljenje ka njihovom radu kako franšiza ide dalje.

Kako vam se svidela prva sezona Mandaloriana? Kakva su vam očekivanja od druge?

Pišite nam u komentarima!

Za poslednje vesti o seriji Mandalorian pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s