Kako je Vejder postao prvo biće u istoriji koje je ubilo Sabo čudovište!

Tokom svog postojanja Dart Vejder je doneo smrt mnogim bićima. Može se reći da je pobio više živih bića nego obe Zvezde Smrti. Bio je savršeno oružje. Sazdano od moći, bola, tuge i besa. Niko mu se nije mogao suprotstaviti a da ostane živ da priča o tome… Zato verovatno nijedna zamka za njega nije uspela…

Nastavljamo gde smo stali sa stripovima Darth Vader (2020). Nakon što se džinovsko čudovište koje su prizvali tri zaverenika (Sabe i dva biša kapetana Padmine straže) obruši na Vejdera ispostavlja se da je to ipak Sabo vodeno čudovište, alfa predator na Nabuu kog niko nikada nije uspeo da ubije.

I dok je Dart Vejder zauzet borbom sa čudovištem, Sabe i kapetani ga napadaju blasterskom paljbom. Ipak, Vejder sa lakoćom odbija njihove napade i oni odlučuju da beže jer strukture podvoden odaje počinje da popušta.

Vejder sa svojim droidom iskače korz zid, pravo u slobodni okean gde dopušta da ga čudovište proguta!

Čudovište nakon toga izlazi na kopno i ulazi u okršaj sa „Death“ truperima koji su nemoćni protiv njegove snažne krljušti koja sa lakoćom odbija blastere.

Međutim u tom trenutku Vejder probija glavu čudovišta iznutra i izlazi pravo na njegovu lobanju gde zabija svetlosnu sablju do balčaka pravo u mozak čudovišta! Nakon toga čudovište pada mrtvo, a droid daje podatak da je Vejder prvi koji je uspeo da ubije Sabo čudovište u zabeleženoj istoriji!

Vejder nonšalantno odbacuje ovaj podatak i upućuje se pravo ka Padminoj grobnici…

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s