Premijere sledeća 3 Star Wars filma pomerene na 2023, 2025. i 2027. godinu!

Nakon što je zbog covida-19 otkazan Celebration 2020, pandemija ovog virusa je naterala Disney i da u dobroj meri izmeni raspored premijera budućih filmova.

Naime, Disney je posredstvom Variety-a saopštio da se datumi premijera određenog broja filmova pomeraju za jednu godinu kasnije. Najzvučniji od tih pomerenih naslova su novi Avatar filmovi i, naravno, sledeća tri Star Wars filma.

U maju prošle godine Disney je najavio da privi sledeći Star Wars film nakon Epizode IX izlazi 16.12.2022, a sledeća dva 20.12.2024. i 18.12.2026. godine. Ta tri datuma više nisu aktuelna i nove premijere su zakazane za 22.12.2023, zatim 19.12.2025. i 17.12.2027.

Naravno, u ovom trenutku se ne zna šta su priče ta tri filma. Ne zna se čak ni to da li je svaki od njih zaseban film ili je možda u pitanju neka nova trilogija.

Ipak, pretpostavlja se da će jedan od njih biti Star Wars film Taike Vaititija, koji je nadavno rekao da je započeo da radi na scenariju tog filma.

O trilogiji Rajana Džonsona već dugo vremena nismo dobili bilo kakvu zvaničnu informaciju – sam Džonson je u nekoliko navrata rekao, doduše to je bilo davno, da i dalje radi na tom projektu, ali Lucasfilm se ni jednom nije oglasio još od kada je trilogija najavljena.

To bi bilo to. Šta mislite o novim datumima premijera, da li vam ova pauza možda odgovara ili je pak preduga, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars filmovima posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s