Novi detalji o pojavljivanju Asoke Tano u 2. sezoni Mandaloriana

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije kakve se mogu smatrati spojlerima druge sezone serije The Mandalorian, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Portal Star Wars New Net je otkrio niz informacija o pojavljivanju Asoke Tano u drugoj sezoni serije The Mandalorian. Te informacije, koje je SWNN pribavio tokom proteklih par meseci od nekoliko izvora, se tiču Asokinog izgleda i njene uloge u drugoj sezoni ove serije.

Kao prvo, Star Wars News Net tvrdi da će Asoka u drugoj sezoni The Mandalorian-a imati sivi plašt i odeću veoma sličnu onoj kakvu je imala u finalu serije The Clone Wars, a ne da će imati “Ahsoka the White” autfit iz finala serije Star Wars Rebels. SWNN pretpostavlja da će se Asoka prvo pojaviti sa plaštom i kapuljačom ali da će tako izgledati samo na samom početku, dok će većinu vremena provesti bez njih.

Star Wars News Net tvrdi da će Asoka u drugoj sezoni serije The Mandalorian imati makar jednu svetlosnu sablju i da će ona biti plave boje. SWNN kaže da ne može da potvrdi da li će Asoka imati i drugu sablju, ali pretpostavka je da hoće. SWNN spekuliše da je to što Asoka sada ima plavu svetlosnu sablju možda indikator da se vratila “džedajskom putu”.

Kada je u pitanju Asokina uloga u drugoj sezoni, Star Wars News Net kaže da Asoka neće imati samo kameo od 15 sekundi. Naprotiv. Izvori SWNN-a tvrde da Asoka dolazi u The Mandalorian da se bori. Prema njihovim rečim, Asoka će imati pojavljivanje koje je na neki način slično Luku Skajvokeru sa kraja Epizode VIII – slično u smislu da će sama stati pred veliku vojnu silu, a ne da će se “projektovati”. Nadamo se samo da Asoka neće završiti kao Luk na kraju Poslednjeg džedaja.

To bi bilo to. Podsetnik da iako navedene informacije dolaze od relativno pouzdanog izvora, nemojte ih uzimati kao definitivne do neke zvanične potvrde ili demanta. 

Druga sezona serije The Mandalorian stiže ovog oktobra na striming servis Disney+. Asoku Tano bi trebala da igra glumica Rosario Doson.

Da li se radujete Asokinom prvom igranom pojavljivanju i šta mislite o informacijama iz pasusa iznad, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o seriji The Mandalorian posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s