Rosario Doson igra Asoku Tano u 2. sezoni serije The Mandalorian?

Kako prenosi Slashfilm, glumica Rosario Doson bi trebala da se pojavi u drugoj sezoni serije The Mandalorian i to ni manje ni više već kao Asoka Tano!

Mnogi fanovi su priželjkivali i čak vodili kampanje po društvenim mrežama da Lucasfilm kastuje Dosonovu kao Asoku u nekom igranom ostvarenju, a sama glumica je na to reagovala pozitivno i u više navrata izrazila želju i zainteresovanost da glumi Asoku. Deluje da su njene i želje mnogih fanova uslišene.

Slashfilm je konaktirao Lucasfilm i Disney da bi tražio potvrdu za svoje navode, ali, očekivano, predstavnici tih kompanija nisu dali nikakav komentar.

Ipak, na Tviteru se oglasio novinar ABC-a Klejton Sandel koji je potvrdio da će se u drugoj sezoni The Mandalorian-a zaista pojaviti Asoka Tano, ali je dodao da nije siguran koja će je glumica igrati: On je navodno čuo više imena glumica koje su bile u razmatranju za tu ulogu (jedna od njih i jeste bila Dosonova) ali ne zna koja je na kraju dobila ulogu. Ono što je sa stoprocentnom sigurnošću mogao da potvrdi je to da Ešli Ekstajn, glumica koja je Asoki dala glas u serijama The Clone Wars i Rebels kao i Usponu Skajvokera, neće igrati igranu Asoku.

Podsetimo, u finalu serije Star Wars Rebels videli smo da su Asoka Tano i Sabin Ren u periodu nakon Povratka džedaja krenuli u potragu za Ezrom Bridžerom koji nestao tokom bitke za Lotal. Imajući to u vidu bilo bi logično za očekivati da pored bivšeg Anakinovog padavana vidimo i Sabin preko koje bismo mogli da saznamo više o stanju na Mandaloru.

Druga sezona serije The Mandalorian je već snimljena i njene prve epizode bi trebale da se emituju na striming servisu Disney+ tokom oktobra.

To bi bilo to. Iako deluje izvesno da će Dosonova zaista igrati Asoku, tretirajte to samo kao glasinu do neke zvanične potvrde ili demanta.

Da li se radujete Asoki u igranoj verziji i šta mislite koja će biti njena uloga u drugoj sezoni The Mandalorian-a, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o seriji Mandalorian posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s