May the Fourth Online 04.05.2020.

Svetski dan Zvezdanih ratovaMay the Fourth (be with you) – nam se bliži, a kako zbog pandemije virusa Covid-19 ne možemo da se nađemo uživo, odlučili smo da organizujemo svojevrsnu „Online Star Wars konvenciju“ na kojoj možete da se upoznate sa drugim fanovima, uživate u brojnim zanimljivim Star Wars sadržajima i čak osvojite nagrade.

Za 04.05.2020. spremamo niz sadržaja koje ćemo strimovati putem YouTube-a i Twitch-a. Evo šta će taj program sve obuhvatati (detalje o pojedinačnim segmentima možete pročitati u nastavku):

10:00 – Otvaranje
10:30 – Partisan Squadron Podcast: X-Wing 2.0 Intro
12:30 – Star Wars Board Games (panel)
14:00 – RT 202 HoloClone: Gledanje finalne epizode The Clone Wars-a
16:45 – Star Wars pab kviz
18:00 – The Meme Council (40 godina Epizode V)
19:00 – Star Wars Konverzacija Online (panel)
21:00 – Igramo i strimujemo Battlefront II (classic)

Partisan Squadron Podcast: X-Wing 2.0 Intro – PSP je naš novi podkast koji posvećen najvećoj i (verovatno) najboljoj Star Wars stono-strateškoj igri: X-Wing. U premijernom izdanju PSP-a biće objašnjene osnove kako se igra X-Wing, uz prikazivanje jedne demo partije i davanje predloga kako krenuti u ovaj hobi.

Star Wars Board Games (panel) – Na ovoj tribini pričaćemo koje su trenutno najbolje i najzastupljenije Star Wars društvene igre, kakva su naša iskustva u igranju istih, gde se mogu nabaviti, itd.

Radio Tatuin 202 HoloClone – U ovom izdanju HoloClone-a zajedno gledamo finalnu epizodu animirane serije The Clone Wars i sa vama je komentarišemo.

Star Wars pab kviz – 04.05 na Discordu organizujemo i Star Wars pab kviz na kom će biti pitanja iz filmova Skajvoker sage, „spin-off“ filmova i serije The Mandalorian. U narednim danima ćemo saopštiti još detalja o tome kako će kviz tačno funkcionisati, kao i link ka formularu za prijavu. Za pobednike će biti obezbeđene i vredne nagrade.

The Meme Council (40 godina Epizode V) – Ovog maja će se navršiti 40 godina od kako se film Epizoda V: Imperija uzvraća udarac pojavio u bioskopima. Tim povodom ekipa iz TMC-a organizuje posebno izdanje svoje emisije kojom će se taj jubilej obeležiti kroz najbolje mimove.

Star Wars Konverzacija Online – Nakon dve uspešno realizovane Star Wars konverzacije u Subotici, Star Wars Fans Subotica uz podršku InfostudHub-a i u saradnji sa Holonet Serbia i Jedi Movement – Džedajski pokret iz Niša organizuje Star Wars konverzaciju online!

Igramo i strimujemo Battlefront II (classic) – Za kraj dana smo rešili da se opustimo igrajući stari Battlefront II. Međutim, to neće biti samo naš strim. Naime, ako posedujete ovu igru možete da nam se pridružite! Watch out for those wrist rockets!

DETALJNIJE INFORMACIJE O KVIZU I LINK ZA PRIJAVE ZA ISTI ĆEMO OBJAVITI U NAREDNIM DANIMA.

LINKOVE ZA SVAKI POJEDINAČNI DEO PROGRAMA ĆEMO OBJAVITI 04.05.2020.

Pratite HoloNet Serbia i ovu event stranicu za poslednje informacije o programu.

Vidimo se 04.05. i neka Sila bude sa vama!

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s