Star Wars Konverzacija Online 04.05.2020.

Nakon dve uspešno realizovane Star Wars konverzacije u Subotici, Star Wars Fans Subotica uz podršku InfostudHub-a i u saradnji sa Holonet Serbia i Džedajskim pokretom iz Niša najavljuje Star Wars konverzaciju online!

Obzirom na celokupnu situaciju nastalu zbog pandemije virusa Covid-19 odlučili smo se da vreme koje provodimo u svojim kućama iskoristimo za povezivanje i umrežavanje Star Wars zajednice u Srbiji.

Događaj je zakazan za 4. maj, u svetu poznatiji kao May the Fourth ili Star Wars dan. Pridružite nam se 4. maja kako bismo se upoznali, razgovarali o raznim temama vezanim za Star Wars i zajedno proslavili voljenu franšizu!

U konverzaciji će učestvovati: Filip Budanović, osnivač stranice Star Wars Fans Subotica, Vladimir Jakšić, osnivač portala Holonet Serbia, Nemanja Ćalić, organizator prve Star Wars Konvencije u Srbiji, Miloš Antić i Milan Maksimović osnivači i aktivisti Džedajskog pokreta.

Tokom konverzacije bićete u mogućnosti da dajete svoje komentare i postavljate pitanja učesnicima. Za više informacija o ovom susretu fanova posetite zvaničnu event stranicu na Fejsbuku.

Vidimo se 4. maja!

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s