Afra dobija svoju audio knjigu!

U poslednjem izdanju veb emisije This Week! In Star Wars otkriveno je da će doktorica Afra, lik koji se pojavio u Marvelovim Star Wars stripovima, dobiti svoju audio knjigu!

Kako je rečeno, audio knjiga punog naziva Doctor Aphra: An Audiobook Original će biti dostupna za preuzimanje od 21. jula, a priča će biti adaptacija Afrinih avantura iz strip serijala Darth Vader, s tim da će biti dodane i neke potpuno nove scene.

Audio knjigu piše Sara Kun, a za razliku od ostalih Star Wars audio knjiga koje imaju samo jednog naratora, Doctor Aphra: An Audiobook Original će imati čitavu postavu glasovnih glumaca koji će likovima pozajmljivati glasove.

Dakle, priča audio knjige će pratiti njene avanture iz strip serijala Darth Vader. Tu se Afra upoznaje sa Dartom Vejderom, sa kojim ulazi u svojevrsno poslovno partnerstvo. Osim ovog stripa, Afra je bila zvezda i vlastitog strip serijala Doctor Aphra, koji se završio krajem prošle godine sa 40. brojem. Planiran je i „relaunch“ ovog serijala za ovu godinu, a u njemu ćemo dobiti Afrine avanture iz perioda između Epizode V i VI.

Dakle, ukoliko vas zanima lik i delo doktorice Afre, audio knjiga Doctor Aphra: An Audiobook Original će biti savršena prilika da se upoznate sa njom.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s