Prva fotka likova serije Star Wars Resistance!

Krajem četvrtog meseca, Lucasfilm je saopštio da je serija Star Wars Resistance naslednik Rebelsa i nova uzdanica animiranih Star Wars projekata.

Tada je rečeno da će se serija dešavati u periodu pred Epizodu VII i da će pratiti pilota Otpora čije ime je Kazuda Ksiono, koji je u tajnoj špijunskoj misiji u teritoriji Prvog Reda. Saopšteno nam je da će prve epizode serije biti emitovane na jesen i da je ona urađena stilom koji je inspirisan japanskim animeom. To je bilo sve što smo znali… do sad.

Naime, na prezentaciji nadolazećih proizvoda francuskog ogranka kompanije Disney, jedan deo je bio posvećen upravo seriji Star Wars Resistance, za koju je rečeno da će debitovati u oktobru. Predstavljena je prva slika likova, koju je jedan od posetilaca prezentacije zabeležio i podelio na Tviteru. Tvit je nedugo nakon objave obrisan, ali slika je sačuvana! Yakface nam je dao ispeglanu i uvećanu verziju originalne slike (klik za uvećanje):

Sa leve strane jasno vidimo par redovnih stormtrupera, kapetan Fazmu i jednog crvenog stormtrupera. E sad, mi već znamo za jednog crvenog stormtrupera u službi Prvog Reda – Kardinal, kog smo upoznali u knjizi Phasma. Međutim, Kardinal je dezertirao nekih 6 godina pre događaja iz ove serije, tako da je ovo verovatno njegova zamena.

Sa desne strane imamo dobre momke. U prvom planu je najverovatnije mladi Kazuda Ksiono, glavni protagonista ove serije. Iza njega vidimo nekoliko potpuno novih likova, ali i Poa Damerona i Bibi-Ejta.

To bi bilo to. Smatra se da ćemo prvi trejler i nove informacije o ovoj seriji dobiti do kraja meseca.

Kakve su vaše reakcije na ovu sliku i kakva su očekivanja za Resistance, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Resistance posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s