Otkriven poster i opisi prvih 8 epizoda finalne sezone Rebelsa!

Na zvaničnoj Star Wars veb stranici upravo je obelodanjen i zvanični poster (slika iznad; klik za uvećanje) za četvrtu, ujedno i poslednju, sezonu serije Star Wars: Rebels.

Pored toga, na veb sajtu kanala DisneyXD su objavljeni i opisi prvih osam epizoda ove poslednje sezone. Takođe je rečeno da nakon što bude emitovana deveta epizoda (13.11.) Rebelsi prave zimsku pauzu, te se vraćaju sa poslednjim epizodama serije početkom 2018. (verovatno krajem januara ili početkom februara). Nego, evo spiska epizoda koje čine prvu polusezonu i njihovi opisi:

  • S04E01 Heroes of Mandalore: Part 1 (15.10.)

Sabin vodi Ezru, Kejnana i armiju Mandaloraca na njenu rodnu planetu kako bi izbavila svog oca iz ralja Imperije.

  • S04E02 Heroes of Mandalore: Part 2 (15.10.)

Kada Sabin otkrije da je Imperija počela da upotrebljava razarajuće oružje koje je ona nekada osmislila i koje Imperija planira da upotrebi na njenom narodu, Sabin mora da odluči da li će ga uništiti ili će sama da ga upotrebi.

  • S04E03 In the Name of the Rebellion: Part 1 (22.10.)

Kao članovi Pobunjeničkog saveza, Ezra i posada Duha moraju da prihvate naređenje da budu špijuni na jednoj imperijalnoj bazi, koju bi oni radije da unište.

  • S04E04 In the Name of the Rebellion: Part 2 (22.10.)

Nakon što su igrom slučaja bili razdvojeni od Here i Kejnana, Ezra i Sabin se pridružuju očajničkoj potrazi Soa Gerere da nađe tajno imperijalno super-oružje.

  • S04E05 The Occupation (29.10.)

Ezra i posada Duha bivaju pozvani nazad na Lotal gde se uzdigla nova imperijalna pretnja.

  • S04E06 Flight of the Defender (29.10.)

Ezra i Sabin kradu prototip imperijalnog TAI lovca, ali moraju da se oslone na neočekivanu pomoć kako bi pobegli od admirala Trona.

  • S04E07 Kindred (06.11.)

Kada otkriju da ih je do njihove tajne baze pratio misteriozni imperijalni agent, pobunjenici moraju da se oslone na naizgled opasna bića, koja su nešto mnogo više nego što se to na prvi pogled čini.

  • S04E08 Crawler Commanders (06.11.)

Očajni da kontaktiraju pobunjeničku komandu, posada Duha krade rudarsko vozilo koje ima opremu za komunikaciju na velike razdaljine, međutim stigle su imperijalne snage koje im kvare planove.

  • S04E09 Rebel Assault (13.11.)

*NEMA OPISA*

To bi bilo to. Do premijere poslednje sezone Rebelsa nas deli nešto više od dve i po nedelje. Da li se radujete i kakva su vaša očekivanja za ovu finalnu sezonu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Rebelsima posetite našu skeciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s