Star Wars Resistance je nova animirana Star Wars serija!

Ako redovno pratite naš podkast Radio Tatuin 202, onda već znate da Lucasfilm dugo vremena radi na projektu Star Wars Resistance (o njemu smo detaljnije pričali u 29. epizodi). Ipak, nismo sa stoprocentnom sigurnošću znali da li je u pitanju igrana ili animirana serija, ali na zvaničnom sajtu je izdato saopštenje koje rešava ovo pitanje i otkriva nam još dosta toga.

Star Wars Resistance je animirana serija čije će premijerne epizode biti prikazane na jesen ove godine! Priča se dešava u periodu pred Epizodu VII i prati mladog pilota Otpora čije je ime Kazuda Ksiono (Kazuda Xiono), a koji je dobio tajnu misiju da špijunira Prvi Red. Pored novih likova videćemo i neke stare, kao što su Po Dameron i Fazma (kojima glasove daju glumci koji su ih tumačili u filmovima).

Serija je kreirana od strane Dejva Filonija, koji je za zvanični Star Wars veb sajt rekao:

Ideja za ovu seriju je došla od mog interesovanja za letelicama i pilotima iz Drugog Svetskog rata. Moj deda je bio pilot a moj ujak je leteo i restaurirao avione, što je na mene ostavilo velik uticaj. Postoji duga istorija između Star Warsa i adrenalinskog letenja i mislim da smo ovom serijom koja je urađena u stilu japanskog animea uspeli da uhvatimo taj osećaj uzbuđenja, što je nešto šta smo svi već dugo vremena priželjkivali da radimo.

To bi bilo to. Šta mislite o ovim informacijama, te da li se radujete seriji, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Resistance posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s