Keri Rasel u Epizodi IX?

Kako prenosi Variety, glumica Keri Rasel (poznata po ulogama u filmovima Mission Impossible III, We Were Soldiers, Dawn of the Planet of the Apes i serijama The Americans i Felicity) je ušla u pregovore za neimenovanu žensku ulogu u poslednjem delu nove trilogije, Epizodi IX.

Kako kaže Variety, ovo će biti akciona uloga te je Džej Džej Abrams tražio glumicu koja je sposobna i ima iskustva u fizički zahtevnim ulogama kakva je ova. Abrams i ostali producenti su užem izboru imali nekoliko glumica sa kojima su imali intervjue u protekla dva meseca.

Ipak, nešto pre 04.07. odlučeno je da uloga pripadne Raselovoj. Prema navodima Variety-ja, Abrams će do kraja tekućeg meseca unajmiti još dvoje glumaca za uloge novih likova u Epizodi IX. Produkcija ovog filma bi trebala da počne za nekih mesec dana.

E sad, postavlja se pitanje koga će Raselova igrati u Epizodi IX? U ovom trenutku je nemoguće dati odgovor sa stoprocentnom sigurnošću. Ipak, tokom četvrtog meseca dobili smo informacije koje su rekle da Abrams za Devetku traži glumicu starosti 40-50 godina za ulogu lika čije je kodno ime „Mara“. Raselova se uklapa u ove zahteve, a i može da se uoči fizička sličnost sa Marom Džejd Skajvoker iz starog kanona. Ipak, ostaje da vidimo.

Šta mislite o Raselovoj i da li biste možda voleli da ona u Epizodi IX igra Maru Džejd, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s