Star Wars Celebration 2019 će biti u Čikagu!

Lucasfilm je jedna od retkih kompanija koja samo za svoje fanove pravi toliko veliku konvenciju kakva je Star Wars Celebration. Tokom nekoliko dana koliko traje, srećnici koji se zateknu tamo imaju priliku da prisustvuju nekim epskim događajima i najavama i da se, na kraju krajeva, odlično zabave.

Otkako je Disney preuzeo Lucasfilm, Celebration je organizovan svake godine osim 2014. i ove 2018. Ipak ova Star Wars mega-konvencija se vraća sledeće godine i to u Čigagu i biće, sasvim izvesno, veća od svih prethodnih.

Star Wars Celebration 2019 će biti održan od 11.04. do 15.04. sledeće godine u Čikagu. E sad, šta sve možemo da očekujemo od vesti i najava sa te konvencije?

Pa, kao prvo i verovatno najbitnije, tada će sasvim izvesno biti objavljen prvi trejler završnog poglavlja nove trilogije, tj. Epizode IX. Možemo da očekujemo da ćemo dobiti prve informacije o priči serijala Star Wars filmova koje će da rade Beniof i Vajs, a isto važi i za novu, zasebnu trilogiju na kojoj će da radi reditelj Epizode VIII, Rajan Džonson.

U trenutku kada se bude dešavala ova manifestacija prva sezona animirane serije Star Wars Resistance će verovatno biti, pa je logično očekivati da dobijemo i najavu za drugu sezonu, slično kao što je rađeno i za Rebelse. Takođe, s obzirom da igrana Star Wars serija na kojoj radi Džon Favro treba da izađe krajem 2019-početkom 2020., sasvim je izvesno da bi smo i za nju trebali dobiti detaljnije opise, ako ne i čitav trejler. S obzirom da je EA prošlog vikenda na E3-u najavio novu video igru – Jedi Fallen Order – koja će izaći u poslednjem kvartalu 2019. (verovatno u novembru), logično je očekivati da će i ona na Celebrationu imati jaku promociju.

To bi bilo to. Dakle, imamo zaista mnogo razloga da budemo uzbuđeni i da s nestrpljenjem čekamo Celebration 2019. Čemu se vi najviše radujete, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s