Nadolazeće Star Wars knjige: Kraj 2016. – početak 2017.

U nadolazećim mesecima nam stiže pregršt veoma zanimljivih Star Wars naslova. Kako bismo vam olakšali praćenje nadolazećih knjiga ili u slučaju da vam je neki od ovih naslova promakao, sastavili smo ovaj spisak koji sadrži nadolazeće knjige, sa datumima njihovog pojavljivanja u knjižarama, kao i kraćim opisom. Pa, da krenemo:

Finn’s Story – Jesse Holland i Brian Rood (13.09.2016.)

Finn’s Story je knjiga, pre svega, za mlađe čitaoce koja će nam prepričati Epizodu VII ali iz Finovog ugla.

Ahsoka – E. K. Johnston (11.10.2016.)

Iako je klasifikovana kao YA knijga, Ahsoka će biti obavezno štivo za sve fanove ovog lika, ali i za one koji se pitaju šta se sa njom desilo između Epizode III i Rebelsa.

Catalyst: A Rogue One Novel – James Luceno (15.11.2016.)

Rogue One: Catalyst je efektivno prikvel za Rogue One. Ova knjiga će da nas upozna se novim likovima iz filma, ali će nas i direktno uvući u priču Rogue One.

Rogue One – Alexander Freed (16.12.2016.)

Ova knjiga će da bude novelizacija istoimenog filma. Knjigu piše Aleksander Frid, koji je napisao Battlefront: Twilight Company.

Aftermath: Empire’s End – Chuck Wendig (21.02.2017.)

Empire’s End je poslednja knjiga Aftermath trilogije Čaka Vendiga. Radnja ove knjige će najvećim delom biti smeštena tokom bitke za Džaku.

Join the Resistance – autor za sada nepoznat (07.03.2017.)

Join the Resistance je prva u seriji knjiga za mlađe čitaoce. Knjiga prati grupu vojnika Otpora koji su u begu od trupa Prvog reda.

Thrawn – Timoty Zahn (11.04.2017.)

Slavni admiral plave kože je prešao u novi kanon, te ćemo ga prvo videti kada krene treća sezona Rebelsa. Ali pored toga, Trona ćemo videti i u njegovoj knjizi koju piše, niko drugi do, Timoti Zan. Knjiga će da prati život admirala Trona pre njegovog pojavljivanja u Rebelsima, te ćemo saznati kako se on probijao kroz imperijalnu hijerarhiju i kako je došao do pozicije u kojoj ćemo ga pronaći u Rebelsima.

To bi bilo to. Kojoj knjizi sa spiska se najviše radujete i koju ćete od njih prvu dodati u vašu kolekciju, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s