Favro otkrio kada će se dešavati njegova Star Wars serija!

Početkom februara ove godine Lukasfilm je saopštio da će čuveni reditelj, producent i glumac Džon Favro rukovoditi jednom od nekoliko igranih Star Wars serija koje će od 2019. biti dostupne na novoj Diznijevoj striming platformi.

Ipak, o samoj seriji i njenoj priči nismo dobili nikakve informacije… sve do sad. Naime, tokom svečane premijere filma Solo: Star Wars priča Favro, koji inače u ovom filmu ima manju ulogu, je za Nerdist otkrio par bitnih detalja.

Kao prvo i najbitnije, serija se dešava sedam godina nakon Bitke za Javin (Epizoda IV)! Iako se proteklih dana na internetu uglavnom provlačila informacija da se serija dešava sedam godina nakon Bitke za Endor (Epizoda VI), to nije tačno! Za ovu grešku je ponajviše kriv sam novinar Nerdista Den Kejsi koji pogrešno citirao Favro, ali se kasnije ipak ispravio (tvit ispod). Tako da: sedam godina nakon Epizode IV, a ne sedam godina nakon Epizode VI! Dakle, nova serija će se dešavati tri godine nakon Bitke za Endor, odnosno dve godine nakon Bitke za Džaku.

Pored prethodnog, Favro je otkrio da je napisao scenarija za pola epizoda prve sezone (i dalje se ne zna koliko će ih tačno biti), kao i to da će priča pratiti grupu potpuno novih likova od kojih će neki biti rađeni naprednim CGI tehnikama kakve su bile korištene u igranoj verziji Knjige o džungli.

To bi bilo to. Da li se radujete ovoj seriji i šta mislite kakva će biti njena priča, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars serijama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s