Tvorci Igre prestola rade na serijalu novih Star Wars filmova!

Stižu nam velike vesti! Nakon što je krajem prošle godine najavljeno da će Rajan Džonson raditi na potpuno novoj trilogiji, upravo nam je stigla vest sa zvanične Star Wars veb stranice da će Dejvid Beniof i Den Vajs, tvorci ultra-popularne serije Igra prestola, raditi na potpuno novom serijalu Star Wars filmova!

U zvaničnom saopštenju je citirana predsednica Lucasfilma, Ketlin Kenedi, koja je rekla sledeće:

Dejvid i Den su jedni od najboljih pripovedača današnjice. Njihovo upravljanje kompleksnim likovima, dubinom priče i bogatstvom mitologije će probiti nove granice i gurnuti Star Wars u pravcu koji je za mene neverovatno uzbudljiv.

Takođe su citirani Beniof i Vajs koji su u zajedničkoj izjavi rekli sledeće:

Leta 1977. smo otputovali u daleku, daleku galaksiju i od tad smo sanjali o njoj. Počastvovani smo ovom prilikom, malo smo uplašeni odgovornošću i tako uzbuđeni da krenemo sa radom, čim završimo posao na poslednjoj sezoni Igre prestola.

Beniofov i Vajsov serijal će biti odvojen od filmova glavne sage i od Džonsonove trilogije. Nije rečeno kada će se prvi film ovog serijala pojaviti u bioskopima, ali očekuje se da bi to trebalo da bude 2021. ili 2022. godine.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ovu vest i šta biste voleli da bude priča ovog serijala, napišite nam u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s