E3: Jedi Fallen Order je nova Star Wars video igra, a Battlefront II ide u Ratove Klonova!

Iako smo svi očekivali da ćemo na ovogodišnjem E3-u od Star Wars vesti dobiti samo informacije o Battlefrontu II, svi smo se pomalo nadali da ćemo dobiti makar koju reč kada su u pitanju neki drugi, novi Star Wars projekti. E pa, EA je najavio novu video igru naslova Jedi Fallen Order, a rečeno je da će Battlefront II dobiti (verovatno u osmom mesecu) veliku turu novih sadržaja sa tematikom Ratova Klonova! Pa, da krenemo:

Battlefront II

Iako se druga sezona ove video igre sve više zahuktava, tim u DICE-u nam sprema potpuno nove sadržaje i to sa tematikom Ratova Klonova, čime su opovrgnute glasine koje kažu da je EA digao ruke od Battlefronta II i da sklanja ljudstvo i resurse sa ovog projekta. E sad, šta će svi ti sadržaji obuhvatati? Krenimo redom:

  • Novi heroji: General Grivus, grof Duku, Anakin Skajvoker i Obi-Van Kenobi;
  • Nove planete i mape: za sada je samo potvrđen Geonosis (slika ispod), koji će biti najveća mapa ove video igre;
  • Novi modovi: U sedmom mesecu stiže Starfighter mod u kom će isključivo biti herojski brodovi, a kasnije u toku godine stiže novi mod za velike, kopnene mape u kom će se timovi boriti za kontrolne tačke na mapi.
  • Ostalo: squad sistem će biti promenjen, a po završteku druge sezone biće objavljen roadmap sa budućim planovima za ovu video igru.

Jedi Fallen Order

Pomalo stidljivo najavljena je i potpuno nova Star Wars video igra naslova Jedi Fallen Order. Igru razvija Respawn Entertainment, koji je poznat po Titanfall serijalu.

Kako stoje stvari, igra će biti fokusirana singleplayer kampanju čiji je protagonista bivši padavan. Priča se dešava u periodu između Osvete Sita i Nove nade, kada galaksijom vlada Imperija koja nemilosrdno lovi sve preživele džedaje.

Jedi Fallen Order bi trebala biti objavljena u poslednjem kvartalu sledeće godine.

Što je zanimljivo, nije bilo reči o video igri na kojoj je do prošlog oktobra radio Visceral Games.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na nove sadržaje Battlefronta II i kakva su vaša očekivanja za Jedi Fallen Order, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Jedi Fallen Order i Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s