[ILUSTRACIJA] Evo kako će izgledati Snoukovi crveni gardisti!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje se mogu smatrati spojlerima Epizode VIII, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Početkom aprila smo vam doneli detaljan opis kako će u Poslednjim Džedajima izgledati vrhovni vođa Snouk, a taj opis su nam potvrdile slike pakovanja LEGO setova na kojima vidimo lidera Prvog reda. Pored toga, u istom članku smo vam doneli i informacije o Snoukovim crvenim gardistima, čiji je naziv Pretorijanska garda!

Pretorijanci su evidentno nova i unapređena verzija crvenih gardista koji su bili pratnja imperatoru Palpatinu. Njihovim izgledom takođe dominira krv crvena boja, s tim što pretorijanci imaju više oklopa (koji nije identičan od gardiste do gardiste), a i svaki pretorijanac ima različito oružje (jedan ima koplje, drugi nunčake, treći bodeže, itd.).

Sada, portal Making Star Wars (sa kog su inače potekli prvobitni opisi gardista i Snouka, početkom aprila) nam donosi ilustraciju kako će izgledati jedan od gardista (slika ispod). Pretorijanac u pitanju kao oružje ima nekakvu halebardu, čije sečivo ima ružičast sjaj, što nam predlaže da ono ima sprovedenu struju, ili neki drugi tip energije, kroz sebe. Pogledajte:

Making Star Wars takođe tvrdi da će pretorijanci u Epizodi VIII imati akcionu scenu, te da neće biti samo pratnja kao Palpatinovi gardisti u Povratku Džedaja. Takođe, nedavno se raširila glasina koja je rekla da će na Force Friday (04.09.) u prodaju izaći set od četri akcione figure pretorijanaca, koje radi Hasbro.

To bi bilo to. Šta mislite o Snoukovoj Pretorijanskoj gardi i njihovom dizajnu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s