Glasina: Uskoro stiže akciona figura vođe Snouka!

Kako smo najavili sredinom februara, ovogodišnji Force Friday će biti održan 01.09. i na taj datum će u prodaju krenuti igračke i ostali licencirani proizvodi sa tematikom Epizode VIII, a kako kaže poslednja glasina, među njima će biti i dve figure vođe Snouka!

Naime, na Reddit je procurela slika (ispod; klik za uvećanje) sa spiskom i cenama igračaka koje će biti dopremljene u prodavnice GameStopa krajem leta. Na tom spisku su naravno Star Wars igračke – koje su mahom akcione figure od 6 inča iz Black serije – a među njima su pet pakovanja u kojima su igračke iz Epizode VIII.

Kao što možete videti sa slike, te igračke iz Poslednjih Džedaja imaju kodna imena: „Victor“, „Victor 2 with throne“, „Guards of evil“, te „Foxtrot“ i „Cool Beta“.

Kada je „Victor“ u pitanju, sasvim izvesno je da se radi o vrhovnom vođi Snouku, jer, osim njega niko nema presto. „Guards of evil“ će biti set od četri akcione figure koje najverovatnije predstavljaju Snoukovu crvenu gardu – Snoukove pretorijance. Kako će novi gardisti i sam Snouk izgledati u Epizodi VIII pročitajte ovde.

Sa druge strane, kada su „Cool Beta“ i „Foxtrot“ u pitanju, teško je reći o kome se radi. Naravno, očigledno se radi o likovima koji su pozitivci, jer uvek dođe manje-više jednak broj igračaka dobrih i zlih likova. Ipak, mnogi smatraju da ove dve igračke predstavljaju likove Fina i Rouz.

To bi bilo to. Napominjemo da su ove informacije neproverene glasine, te da ih ne treba uzimati zdravo za gotovo.

Kakve su vaše reakcije na ove vesti i da li možda planirate da kupite neke od ovih figura, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s