Kiron Gilen radi na novom Star Wars strip serijalu

Još kada je Marvel prvobitno najavio svoju liniju Star Wars stripova, serijal Darth Vader, na kom je radio scenarista Kiron Gilen, je bio jedna od glavnih uzdanica Marvelove Star Wars ponude. Međutim, sredinom maja ove godine je najavljeno da će ovaj serijal biti završen nakon 25. broja, te su već tada počele spekulacije koji će ga ovi serijal naslediti.

Sada, deluje da je Marvel blizu toga da najavi tog naslednika. Naime, naslov novog serijala bi trebao da bude obelodanjen tokom Comic Cona u Njujorku, a putem Mavrelovih najava otkriveno je da će serijal krenuti u decembru i da će na njemu raditi upravo scenarista Kiron Gilen, a sa njim crtač Kev Voker.

S obzirom da govorimo o Marvelu, naravno da će prvi broj ovog novog serijala imati mali milion varijanti naslovne strane. Upravo su u najavama (slika iznad) otkrivena neka od imena umetika koji će raditi te naslovnice.

Iako se i dalje ne zna ništa o priči i likovima ovog nadolazećeg serijala, mnogi smatraju da će glavni likovi biti doktorica Afra i droidi BT-1 i Tripl Zirou, koje smo upoznali u serijalu Darth Vader. Šta vi mislite o ovom i kakvu biste voleli da vidite priču, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s