Serijal Darth Vader se završava nakon 25. broja!

darth-vader2015

Serijal Darth Vader je bio – i za sada još uvek jeste – jedna od glavnih uzdanica Marvelove ponude Star Wars stripova. Kvalitet priče ovog serijala je fluktuirao, a fanovi su ga različito primili i ocenili, mada se skoro svi slažu da je Darth Vader imao najlepše naslovnice među svim novim Star Wars stripovima. Ovaj serijal je u univerzum uneo i neke nove, zanimljive likove i otkrio nam je šta se dešavalo sa Vejderom nakon bitke kod Javina IV, ali sada, on se završava.

U intervjuu za IGN, scenarista ovog strip serijala Kiron Gilen je otkrio da će se Darth Vader završiti nakon 25. broja. Evo šta je Gilen rekao IGN-u:

“ …još od početka, mi smo koncipirali ovu priču da ona ima početak, sredinu i kraj. Dok smo radili Vader Down, osvrnuli smo se na to gde smo i shvatili smo da smo bliže tom kraju nego što smo mislili. Tada smo pomislili: ‘Okej, bolje da završimo ovu priču na način koji je najefektivniji, nego da je bespotrebno razvučemo.’ To je bilo to, zaključili smo: ‘O da, ovo je kraj te date priče’, to je bilo prirodno mesto odakle će Vejderova priča da se nastavi [u Epizodi V].“

To bi bilo to. Kakvi su vaši utisci nakon ove najave i šta mislite o ovom serijalu, napišite nam u komentarima.

Podsetnik da recenziju prvog arka serijala Darth Vader možete pročitati ovde, a prvih 12 prevedenih brojeva ovog serijala možete preuzeti iz naše Download sekcije.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s