Šta se zbilo sa Vejderom nakon Eksegola?

Vejder je došao na Eksegol sa namerom da ubije Palpatina. Međutim, vratio se na Korusant ponovo kao njegov učenik. Posvedočio je Imperatorovoj moći i postao svestan da ne može da mu se suprotstavi. Ipak, to svakako nije bio kraj Vejderovim planovima i ambicijama…

 

U stripovima Datrh vader (2020) nakon povratka na Korusant zajedno sa Palpatinom, Dart Vejder se podvrgava izuzetno bolnoj proceduri popravke njegovog mehaničkog tela.

U međuvremenu Mas Ameda je zabrinut zašto je Dart Vejder i dalje živ kada je pokušao da ubije Palpatina. Imperator ima spreman odgovor. Vejder je video njegovu moć na Eksegolu i svestan je da je Palpatin izvan njegovog domašaja. Što se Amede tiče on je ispod svih Vejderovih interesovanja i ne treba da brine.

Vejder za to vreme razmišlja o svom sinu i njegovim prijateljima. O tome kako je Luk Skajvoker slab jer nije prešao na Tamnu stranu Sile, jer ne koristi dar koji bes daje, jer veruje u svoje prijatelje. Vejder prilično podsmešljivo razmišlja o tome kako Luk verije da su ga njegovi prijatelji spasli i da je on spasao njih, ali bio je sve to Vejderov dizajn. Sve je to deo njegovog plana. Sve te Lukove prijatelje Vejder će oduzeti od njega!

I tako završivši popravku Vejder uzima Očija sitskog ubicu i odlazi kod Hatova u potrazi za Lukovim prijateljem. Za Hanom Soloom!

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s