Zek Snajder je Lukasfilmu predložio film pre Buđenja Sile

Dok je gostovao u podkastu Happy Sad Confused, reditelj Zek Snajder je ispričao da je imao plan za Star Wars film, za koji su kružile glasine da je inspirisan filmom Sedam Samuraja, Akire Kurosave.

Ideja je bila da film prati grupu Džedaja mnogo pre Ratova Klonova, ali uzevši u obzir da taj projekat nije realizovan, Snajder se odlučio da ga preradi kao svoju priču.

Pričali smo o tome, ali se nikada nije ostvarilo. Nastavio sam da radim na priči izvan univerzuma Ratova Zvezda, sam, kao projekat koji pripada žanru naučne fantastike… I dalje je to projekat koji pripada žanru naučne fantastike, priča je ista. Ostaviću Ratove Zvezda da budu Ratovi Zvezda.

Još neke glasine koje su pratile ovaj projekat su da je Snajder imao nameru da se Joda pojavi u ovim projektima kao jedan od glavnih aktera. Sada je izgleda situacija takva da će reditelj kompletirati svoj projekat kao svoju priču u nekoj svojoj galaksiji.

Da li biste voleli da je ovaj projekat realizovan i da li ćete ispratiti njegovu prerađenu priču, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars filmovima posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s