Objavljeni su isečci svih priča iz knjige From a Certain Point of View: The Empire Strikes Back

U junu ove godine, dobili smo obaveštenje da će biti objavljena još jedna knjiga imena From a Certain Point of View, ovoga puta inspirisana filmom Imperija uzvraća udarac, koji ove godine proslavlja 40 godina.

Izdavač, Del Rey je podelio isečke svih priča kroz već prepoznatljiv dizajn koji prati From a Certain Point of View knjige. Svi isečci se mogu pronaći na ovom linku.

Većina priča će ostati verna onome što je nagoveštavano kada je knjiga najavljena, a to je da možemo da očekujemo veoma čudne priče. Počevši od priče koja je posvećena Vampi sa Hota, u knjizi se može naći mnogo priča, među kojima je i perspektiva pećine na Degobi, koju piše Trejsi Deon. Džejson Fraj je napisao priču o Vedžu Antilisu koja opisuje šta se sa njim desilo posle bitke na Hotu.

Daniel Hoze Older je na Njujorškom Comic-Con-u objavio da je izabrao da piše priču o Zakasu i 4-LOM-u, jer mu se dopala činjenica da Zakas sebe oslovljava iz trećeg lica, a sama priča se dešava u restoranu koji se spominjao i u njegovoj prethodnoj knjizi, Last Shot, a tu se mogu očekivati još neki likovi iz te knjige.

Zoraida Kordova jako voli likove pod maskama i napisala je priču za sve uzraste o Boba Fetu u kojoj je opisala kako čuveni lovac na ucenjene glave razmišlja. Kejti Kuk će pisati priču o zmaj-zmiji koja pokuša da pojede R2-a na Degobi, a pisaće i strip na sličnu temu.

Autorska postava uključuje nekoliko Star Wars saradnika a uvodi i neka nova lica iz sveta fantazije. Knjiga From a Certain Point of View: The Empire Strikes Back će biti objavljena 10. novembra.

Svoje utiske i očekivanja od ove knjige i o njenim isečcima nam možete ostaviti u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s