Objavljene dve kratke priče koje prate živote pilota iz igre Star Wars: Squadrons

Na oficijelnom EA sajtu ove igre, objavljene su kratke priče koje prate likove koje srećemo tokom priče igre Star Wars: Squadrons.

Priče piše Džoana Beri i do sada su objavljene dve. Jedna od njih prati tandem pilota Vanguard eskadrile Nove Republike, Keo Venzi, predstavnicu Mirialan rase koja pilotira A-Wing-om i Friska, Trandošanca koji pilotira Y-Wing. Ovu priču, imena „The Light You Bring“, možete pročitati na ovom linku.

Druga priča prati Imperijalnog pilota poznatog pod imenom Šen i počinje nakon što se on budi u medicinskom centru Zvezdanog razarača i priseća se napada koji je za posledicu imao da on tu završi. Ovu priču, imena „Count to Three“, možete pročitati na ovom linku.

Ovaj koncept kratkih priča vezanih za likove iz video-igre je veoma zanimljiv i biće zabavno videti da li se i šta još priprema kada su one u pitanju.

Kako vam se dopadaju ove priče i da li biste voleli da ih bude objavljeno još, napišite nam u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars: Squadrons posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s