EA-evi Battlefront I i II su dostupni na Steam-u!

Nakon šest godina odsustva, EA se krajem prošle godine vratio na Steam i to sa Jedi: Fallen Order. Kako je tada rečeno, to je bio samo prvi korak u novoj saradnji EA-a i Valve-a i najavljeno je da će u narednom periodu na Steam biti dodan još niz drugih EA-evih igara.

Tako je i bilo. Uz brojne igre na Steam-u je od nedavno dostupan i EA-ev EA Access servis. Međutim, što je za nas ovde najzanimljivije, EA je krajem prošle nedelje na Steam postavio nove Battlefront I i Battlefront II. U ovom trenutku te dve igre su na 50% popusta i koštaju 9,99€, odnosno 19,99€.

Pored dva Battlefront-a, u ovoj turi novih igara EA je na Steam dodao i: Battlefield 1, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield 5, Battlefield Hardline, Mass Effect 3 i Mass Effect: Andromeda. Uz same igre, na Steam-u su dostupne i sve ekspanzije i DLC-jevi za iste.

Podsetnik da ako kupite neku od EA-evih igrara na Steam-u i dalje je neophodno da imate instaliran Origin i aktiviran nalog na istom.

Za poslednje vesti o Battlefront-u posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s