Jedi: Fallen Order je dobio novi content update!

Pravo iz vedra neba stigla nam je vest da prošlogodišnji hit, video igra Star Wars: Jedi: Fallen Order, dobija nove sadržaje kroz besplatni content update!

Naime, Jedi: Fallen Order dobija tri nova moda – New Journey +, Combat Challenges i Battle Grid – kao i tuce novih skinova za protagonistu Kala Kestisa i njegovog droida pratioca BD-1. No, hajde da vidimo svaku od ovih novina pojedinačno:

New Journey +

Mnogi su tražili da se u Jedi: Fallen Order doda New Game + i developeri iz Respawn Entertainment-a su donekle uslišili te želje. Kada završite igru sada će se u glavnom meniju pojaviti New Journey + kojim započinjete novu kampanju sa otključanim svim skinovima i modifikacijama svetlosne sablje koje ste našli u prethodnoj kompletiranoj kampanji. U New Journey + sposobnosti u Sili koje ste naučili u prethodnoj kampanji nisu otključane, te ćete ih ponovo morati savladavati.

Combat Challenges i Battle Grid

Srž ovog content update-a su dva potpuno nova moda: Combat Challenges i Battle Grid, koji se mogu igrati isključivo u New Journey +. Ovim modovima pristupate sa mesta za meditaciju, koja se nalaze razbacana po raznime delovima mapa.

Combat Challenges predstavljaju arena borbe u kojima se borite protiv talasa nadolazećih neprijatelja. Ukupno ima dvanaest ovih misija, koje su specifično vezane za lokacije. Kompletiranje svakog od dvanaest izazova igraču donosi 1-3 zvezdice: Jednu zvezdicu dobijate ako završite izazov, dve kad ga završite a ni jednom tokom njega ne iskoristite health stim i tri zvezdice dobijate ako ga pređete i da pri tome uopšte ne primite damage. Kada igrač igranjem ovih misija ukupno ostvari dvanaest ili više zvezdica, onda automatski otključava tri nova skina za BD-1.

Sa druge strane, Battle Grid je mod koji igračima omogućava da naprave sopstvene arene i da se bori u njima. U Battle Grid-u (slika iznad) birate kolika će biti veličina areni, koji će tačno protivnici biti u njoj, koliki će biti nivo težine svakog od njih i gde će stajati, i naravno kada ovako napravite arenu možete se boriti u njoj.

To bi bilo to. Šta mislite o novim modovima napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Jedi: Fallen Order posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s