Glasina: Juan Mekgregor se vraća kao Obi-Van u seriji na Disney+!

Nakon Odmetnika-1 i Solo: Star Wars priča, film o Obi-Vanu je trebao da bude treći zasebni Star Wars film. Međutim, finansijski neuspeh Sola na bioskopskim blagajnama je očigledno naterao čelnike Lucasfilma da preispitaju svoj pristup pravljenju ovakvih filmova, te je direktor kompanije Disney rekao da će njihov pristup u izradi Star Wars filmova sada biti oprezniji. Od tada pa do sad, osim par glasina, nije bilo ozbiljnijih informacija o projektu „Obi-Van“.

Jutros je prvo Cinelinx na osnovu svoja dva izvora preneo da je Juan Mekgregor potpisao ugovor sa Lucasfilm-om u kom stoji da će on ponovo igrati Obi-Vana i to u igranoj seriji koja će se emitovati na striming servisu Disney+. Na ovu vest su se potom odvojeno nadovezali Variety i The Hollywood Reporter koji tvrde da su pregovori sa Mekgregorom još uvek u toku. Moramo da napomenemo da je prve informaciji o Disney+ Obi-Van seriji preneo Star Wars News Net ranije ove godine.

Na osnovu svega, deluje da je projekat zasebnog filma o Obi-Vanu tokom prošle godine evoluirao u seriju, koja će prema navodima imati šest jednočasovnih epizoda. Imajući u vidu da je predprodukcija filma o Obi-Vanu već bila započeta i da je makar jedan deo posla bio odrađen, to može donekle da ubrza rad na seriji. Ranije je The Hollywood Reporter preneo da je Stiven Doldri trebao da bude reditelj filma, međutim za sada se ne zna ko će stajati na čelu projekta serije o Obi-Vanu.

Ni Disney, ni Lucasfilm se nisu oglasili po pitanju ovih glasina, tako da ove informacije, mada one dolaze od više pouzdanih izvora, ne uzimajte zdravo za gotovo do neke zvanične potvrde ili demanta.

A kada bi ta potvrda ili demant mogli da stignu? Pa, sledećeg vikenda će biti održana Disney-jeva konvencija D23 Expo (na kojoj će inače najverovatnije biti prikazan prvi trejler serije Mandalorian), tako da je to veoma dobra prilika.

Nakon Mandalorian (koja nam stiže u novembru ove godine) i serije o Kasijanu Andoru (koja stiže, pretpostavlja se, krajem sledeće godine), serija o Obi-Vanu bi trebala da bude treća igrana Star Wars serija na Disney+ i neke grube procene kažu da bi njene prve epizode trebale biti emitovane negde tokom 2021. godine.

Za poslednje vesti o striming platformi Disney+ posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s