Više neće biti zasebnih Star Wars filmova?!

Finansijski neuspeh filma Solo: Star Wars priča je očigledno imao značajan efekat na čelnike Lucasfilma, te su izgleda na pomolu velike promene!

Naime, kako prenosi Collider na osnovu svojih izvora, Lucasfilm je odlučio da potpuno obustavi rad na svim zasebnim – spin-off ili „A Star Wars Story“ ili kako god da ih zovete – filmovima. Dakle, po ovim navodima, filmova kao što su Odmetnik-1 i Solo neće biti do daljnjeg!

Ovo je veoma bolna informacija za sve one koji su sa nestrpljenjem čekali zasebne filmove o Obi-Vanu i Boba Fetu, ali sa druge strane ima smisla imajući u vidu neuspeh poslednjeg Star Wars filma.

Rad na novoj zasebnoj trilogiji Rajana Džonsona i serijalu filmova na kom rade Beniof i Vajs nisu pogođeni ovom odlukom, te rad na tim projektima treba da krene kada je i planirano.

To bi bilo to. Imajte u vidu da ove informacije nisu zvanično potvrđene, te čekamo da se Lucasfilm oglasi po ovim pitanjima.

Šta mislite o ovoj odluci Lucasfilma? Da li ste srećni ili razočarani? Napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovimai pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s