Radio Tatuin 202 #61: PTT opet uzvraća udarac!

Dobrodošli u šezdeset i prvu epizoda podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip i Vladimir obrađivali sledeće teme:

  • Uvod (0:21): Šta trenutno čitamo; Igrali smo Outer Rim; PTT Srbije ponovo uzvraća udarac…
  • Vesti (26:43): Predstavljeni su sith trooperi; The Mandalorian je rađen u Unreal Engine-u; Objavljen novi isečak iz knjige Thrawn: Treason i na SDCC-u saopšteni novi detalji o nadolazećim Star Wars knjigama i stripovima…
  • Pitanja (1:29:59): „Kada će da stignu novi trejleri za Epizodu IX i The Mandalorian?“ , „Da li bi Tron mogao da pobedi Radusa i/ili Akbara?“ , „Da li se kaže AT-AT ili Ej-Ti-Ej-Ti?“ , „Ko je napisao proročanstvo o Izabranom?“ …

Vaša pitanja nam možete slati na našu e-mail adresu: holonetserbia@gmail.com; možete putem Fejsbuka ili Tvitera ili u komentarima ovog članka.

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s