Prvi Star Wars film posle Epizode IX rade Beniof i Vajs!

Još smo početkom prošle godine saznali da će tvorci serije Igra prestola, Dejvid Beniof i Den Vajs, raditi na svom serijalu Star Wars filmova. Mnoge glasine su od tad rekle da duo zapravo radi na trilogiji koja će biti smeštena u period Stare Republike, ali pored toga nije bilo nikakvih zvaničnih informacija… sve do sad.

Naime, kako je na MofetNejtanson samitu za medije i komunikaciju potvrdio vodeći čovek kompanije Disney, Bob Ajger, prvi sledeći Star Wars film posle Epizode IX, a koji će se u bioskopima pojaviti u decembru 2022. godine, će da rade upravo Beniof i Vajs. Evo šta je Ajger rekao:

Napravili smo dogovor sa Dejvidom Beniofom i Denom Vajsom, koji su poznati po Igri prestola, i sledeći film koji ćemo pustiti će biti njihov. I više ne govorimo ništa o tome.

S obzirom da sledeća tri Star Wars filma izlaze 2022, 2024. i 2026. godine, a da na prvom od njih rade Beniof i Vajs, da li to znači da su ova tri filma možda njihova trilogija? Vrlo moguće. Ali, šta je onda sa trilogijom Rajana Džonsona? Mnogi su teoretisali, spekulisali, pa čak i nadali se da nova Star Wars trilogija reditelja Epizode VIII ipak neće ugledati svetlost dana, ali je on to nekoliko puta lično demantovao. Ostaje da vidimo.

U ovim danima kada Beniof i Vajs dobijaju, blago rečeno, masivne kritike na konto kvaliteta završne sezone Igre prestola, Ajgerova najava je definitivno smeo, a možda čak i nepromišljen potez.

To bi bilo to. Kakve su vaše reakcije na ovu vest i šta mislite kakav su posao Beniof i Vajs uradili sa Igrom prestola, napišite nam u komentarima.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s