Celebration 2019: The Clone Wars panel

Pred sam kraj ovogodišnjeg Celebrationa organizovan je i panel koji najavljuje završnu sezonu i poslednjih 12 epizoda animirane serije The Clone Wars.

  • Vorvik Dejvis je ugostio vođu projekta Dejva Filonija kao i glumce koji daju glasove: Ešli Ekstajn, Di Bredlija Bejkera i Sema Vitvera (Asoka, Reks i Mol).
  • Akcenat je naravno bio na novoj i završnoj sezoni ali uz dosta emocija i podsećanja na nezgode sa snimanja i zajedničke doživljaje. Glumci su istakli kako im je drago što se ponovo sreću i završavaju priču, ali i kako im bilo teško je da se nakon Rebelsa vraćaju glasovima istih likovima iz ranijeg perioda.
  • Opsada Mandalora je glavna priča nove sezone. Znamo iz knjige Ahsoka da je bitka završena njenom borbom sa Molom, ali sada ćemo videti konačno celu priču.
  • Jedna epizoda će biti posvećena i omiljenoj grupi klonova poznatoj kao „Clone Force 99“ odnosno kako su poznatiji „Bad Batch“.

  • Dobili smo i par inserata u kojima vidimo kako klonovi „Bad Batch“ grupe uništavaju poveću grupu B1 borbenih droida, zatim Asoku kako odlazi u podzemlje Korusanta, a dobili smo i trejler finalne sezone The Clone Warsa. Pomenute inserte i trejler možete pogledati na ovom linku.
  • Asaž Ventres se neće pojavljivati i njena priča je zaključena u knjizi Dark Disciple.
  • Konačno na binu su izašli i ostali glumci iz serije: Met Lanter, Ketrin Tejber, Tom Kejn, Metju Vud i Džejms Arnold Tejlor (Anakin, Padme, Joda, Grivus i Obi-Van).
  • Dave Filoni je imao i par finih rečenica o Džordžu Lukasu na kraju.
  • Serija će biti emitovana na Diznijevoj striming platformi Disney+, ali nije preciziran datum njenog dolaska (spekuliše se čak da će biti puštena 2020. godine).

Lično, nadam se da će Filoni imati aktivniju ulogu u daljem razvoju franšize jer ima veliko znanje o kanonu i nema strah da vrati ono što je Dizni brzopleto bacio kada je preuzeo sve.

Sa Celebration-a će nam ovih dana stići još gomila trejlera, vesti i ostalih najava, zato pogledajte raspored da vidite šta nas sve čeka.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s