Onslaught je nova ekspanzija za The Old Republic!

Na Star Wars Celebration-u koji i dalje traje u Čikagu najavljena je i nova ekspanzija za MMORPG Star Wars: The Old Republic, koja nosi naziv Onslaught!

Onslaught ponovo stavlja igrače u sred obnovljenog rata između Republike i Sitske Imperije, a radnja je smeštena nakon poslednje ekspanzije Jedi Under Siege. Prema zvaničnom opisu, rat je u punom jeku, a Imperija planira kojim će uništiti novoizgrađeno brodogradilište Republike koje se nalazi na Koreliji. Dok članovi Mračnog veća Imperije očekujući laganu pobedu već počinju da se bore za prevlast, Republika pokušava da sabere svoje snage i odupre se. Na igračima će biti da izaberu stranu.

Onslaught će podići granicu maksimalnog nivoa likova, koja će sada biti 75. Nova igriva rasa će biti Nautolan, a priča ekspanzije će igrače odvesti na ove (nove i stare) lokacije: Onderon, Mek-Ša, Dksun i Korelija. Uz to, rečeno će likovima biti dodani novi tip gear slotova – tactical items.

Sa Celebration-a će nam ovih dana stići još gomila trejlera, vesti i ostalih najava, zato pogledajte raspored da vidite šta nas sve čeka.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s