TOR nas vraća na Osus!

Nakon što je 5.9 konačno završio čitavu Eternal Empire dramu, novi Game Update, 5.10, video igru Star Wars: The Old Republic vraća svojim korenima – sukobu između džedaja i sitova!

Naime, 5.10, tj. Jedi Under Siege kako je nazvan, nam donosi nov storyline, nove lokacije, kao i niz manjih dodataka i izmena. Kao prvo, nova lokacija je planeta Osus, koja je itekako poznata ljubiteljima starog kanona – ova planeta prepuna džedajskih hramova je tokom Velikog sitskog rata potpuno razorena i takvu ćemo je zateći u novoj priči.

O detaljima same priče i postavci stvari nakon Eternal Empire-a se za sada ne zna mnogo. Ipak, opis novog update-a sa zvaničnog sajta nam govori da se Sitska imperija rekonsolidovala i obnovila svoje napore da zauzme galaksiju, te je jedna od prvih njenih meta upravo Osus. E sad, zašto baš ova drevna džedajska planeta? Da li se na njoj nalazi nešto vredno ili je ona samo dobro strateško uporište? Moraćemo da sačekamo decembar i vidimo sami.

Igrači će tokom ovog storyline-a biti u mogućnosti da nastave da igraju za svoju prvobitnu frakciju, ali će moći i da se opredele da pređu na drugu stranu ili čak da budu dvostruki agenti. Takođe, rečeno je da ćemo se ponovo sresti sa nekim starim, dobro nam poznatim likovima ove ere kao što su Gnost Dural, Dart Malora i svima nam omiljeni kompanjon Kem Val. Za igranje ovog storyline-a će biti neophodno da imate lika 70. nivoa, a ako niste završili prethodne priče a ipak imate 70. nivo, postojaće „autocomplete“ opcija za prethodne.

Osus će pored nove priče naravno imati ogroman broj novih lokacija za istražiti i daće nam dva nova world boss-a. Takođe, tu će naravno biti i niz novih dnevnih misija, operacija a stiže i niz izmena i poboljšanja za funkcionisanje gildi.

To bi bilo to. Da li još uvek igrate TOR i da li se radujete novom update-u, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o TOR-u posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s