Za Epizodu IX se traži još jedna prateća uloga: „Karina“

Kasting za deveti nastavak Star Wars sage se odvija punom parom, a stiže i informacija da još jedna prateća uloga za Epizodu IX treba biti popunjena i prema najnovijim izveštajima Džej Džej Abrams je u potrazi za glumicom koja će glumiti lika koji je za sada poznat po kodnom imenu “Karina”, koja će posedovati sva znanja potrebna da preživi na ulici.

Ovi izveštaji nam dolaze od That Hashtag Show-a, koji su za sada donosili prave informacije za dve uloge: “Mara”, koja je opisana kao glavna ženska uloga, 40-50 godina, i “Karo”, koja je opisana kao zadivljujuće prirodna i spokojna sa harizmom i intelektom iako ima samo 18-26 godina. Prvu navedenu ulogu je popunila Keri Rasel (za koju je Variety rekao da će imati mnogo akcionih scena), dok je Naomi Eki pripala druga uloga. Usput, saznali smo da se iz nekog razloga „Karo“ oslovljava sa „Lusi“.

Ali glavna priča je da je sada još jedan lik ubačen u centar zbivanja: “Karina”, koja je opisana kao mlađa Šarliz Teron sa znanjem o preživljavanju na ulici i oštrim duhom… dobrim smislom za humor, dobrim tajmingom za šalu i snažnim glasom. Prema izveštajima ovo će biti prateća uloga, koja je po svemu sudeći manje bitna od malo pre pomenutih. Iako je ime Šarliz Teron dato kao referenca, uloga je otvorena glumicama svih etničkih pripadnosti.

Star Wars Epizoda IX će se pojaviti u bioskopima 20. decembra 2019. godine, a šta mislite da bi mogla biti priča i uloga „Karine“, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s