Scum and Villainy: Nova knjiga Pabla Hidalga

U pretprošloj epizodi The Star Wars Show-a otkriveno je da nam uskoro stiže nova knjiga koju je pisao Pablo Hidalgo, koja se fokusira na najozloglašenije zlikovce iz daleke galaksije.

Den Bruks sa sajta StarWars.com je razgovarao sa Hidalgom o ovoj novoj knjizi koja bi trebala da se pojavi 23. oktobra ove godine. U intervjuu je otkriveno da Scum and Villainy (naslovnica iznad) “ …nije ona najobičnija enciklopedija o zloćama, već kompletno ilustrovan tom sa tvrdim koricama koji sadrži beleške i informacije porodice policajaca koji su delovali tokom era Republike, Imperije i Nove Republike.

Pablo Hidalgo spominje da je veliki ljubitelj starih detektivskih serija (Columbo, Kojak, The Streets of San Francisco) tako da knjiga sadrži mnogo uticaja upravo tih materijala.

Između ostalog, u knjizi se može naći davno izgubljeno pismo Honda Onake koje je on ostavio onome koga je pokrao i u kome piše kolika je čast kada vas pokrade Hondo. Takođe, možete naći neke po prvi put date informacije koje su vezane za film Solo: Star Wars priča, kao na primer Mandalorijanski oklop u kancelariji Drajdena Vosa.

Kompletan intervju možete pročitati na oficijelnom Star Wars sajtu, a vaša očekivanja od ove knjige možete nam napisati u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s