Radio Tatuin 202 Holo Fett #11: Mandalor gori, a Bo-Katan se češlja

HoloFett#11

Dobrodošli u jedanaestu epizodu specijalnog Holo Fett izdanja podkasta Radio Tatuin 202, koja će biti posvećena komentarima epizoda serije The Book of Boba Fett kojoj su Fandaloriani Filip, Lazar i Marko obrađivali sledeće teme:

  • Uvod (0:23): Finale serije (ili samo prve sezone?) imalo 36% veću gledanost u odnosu na finale sezone 2 serije Mandalorian u prvih pet dana; Boba protiv Mejsa Vindua u budućnosti?; Boba previše priča u seriji?; Koji je najbolji novi lik kojeg smo dobili u seriji…
  • Spojler segment (44:44): Komentar poslednje tri epizode:
    Povratak Mandalorca i njegovih starih drugara; Čas istorije, kulture i borbe sa Kovačesom; Da li Din Džarin ostaje Mandalorac?; Povratak na Tatuin; Zamena za Razor Crest? Podsećanje na prikvele; Da li The Book of Boba Fett serija zna šta hoće da bude? Da li je ime serije problem?
    Maršal Kob Vent i Pajkovi; Lukov trening sa Groguom; Order 66 flashback-ovi; Opet, iznova, Asoka?; Ovom vesternu je nedostajao samo Kad Bejn?; Uništenje kantine u Mos Espi; Groguov „izbor“?; Da li Star Wars zavisi od kameo scena?;
    Da li postoji plan za veliko finale?; Ništa bez Fenek Šand; Mando i Boba za čast i Mos Espu; Kada te neprijatelji nadjačaju – Rankor?; (Valjda finalni) duel Bobe i Kad Bejna; Ko će upravljati Mos Espom umesto Bobe?; Da li bi serija bila jednako značajna bez scena/epizoda koje nastavljaju seriju Mandalorian?; Nastavak – The Book of Boba Fett sezona 2 ili Mandalorian sezona 3?; Kako će se priča nastaviti?

Zahvaljujemo se Doktoru Bokčilu koji nam je dao dozvolu da deo njegove pesme Mandalorian iskoristimo kao uvodnu i odjavnu muziku.

Vaša pitanja nam možete slati na našu e-mail adresu: holonetserbia@gmail.com; možete putem Fejsbuka ili Tvitera ili u komentarima ovog članka.

Radio Tatuin 202 možete pratiti na TuneIn-u i PlayerFM-u, a sve dosadašnje epizode možete pronaći i ovde.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s