Saopštena kompletna glumačka postava Epizode IX!

Snimanje poslednjeg dela nove trilogije počinje za svega par dana (01.08.2018.), a starwars.com nam otkriva kompletnu glumačku postavu tog filma!

Kao prvo, svoje uloge će ponovo da tumače Dejzi Ridli (Rej), Adam Drajver (Kajlo Ren), Džon Bojega (Fin), Oskar Ajzak (Po Dameron), Domnal Glison (Haks), Keli Meri Tren (Rouz), Lupita Njongo (Maz Kanata), Jonas Suotamo (Čubaka) i Bili Lord (Koniks). Uz njih vraćaju se i Mark Hamil kao Luk Skajvoker, Entoni Danijels kao Tripio i Bili Di Vilijams kao Lando Kalrisijan, a pored starih, dobićemo i nova lica: naime, uloge su dobili i Naomi Eki, Ričard E. Grant i Keri Rasel.

Takođe je rečeno da će se u Epizodi IX pojaviti i pokojna Keri Fišer kao general Leja Organa. Za potrebe filma biće iskorištene njene scene iz Epizode VII koje nisu završile u finalnoj verziji tog filma. Evo šta je reditelj Devetke, Džej Džej Abrams, imao da kaže za Lejino pojavljivanje:

Očajnički smo voleli Keri Fišer. Nismo uspevali da nađemo zadovoljavajući kraj sage o Skajvokerovima bez nje. Ni u jednom trenutku nismo želeli da za ulogu Leje pronađemo novu glumicu ili da se služimo CGI-em. Uz podršku i odobrenje njene ćerke Bili, našli smo način da u Epizodi IX ispoštujemo nasleđe koje je ostavila Keri i ulogu kakva je Lejina time što ćemo iskoristiti neobjavljene scene koje je ona snimila za Epizodu VII.

Uz to rečeno je da će se vratiti i maestro Džon Vilijams, koji će za Epizodu IX komponovati muziku.

To bi bilo to. Šta mislite o novim i starim licima, te kako vam se sviđa rešenje za Leju, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s