Resistance stiže 13. oktobra!

Tokom aprila, Lucasfilm je najavio novu animiranu seriju naziva Star Wars Resistance za koju je rečeno da će debitovati na jesen ove godine. Od tada pa do ovog trenutka nismo dobili ni jednu jedinu zvaničnu informaciju o ovoj seriji.

Pre oko tri nedelje je procurela fotografija na kojoj su vodeći likovi serije, a sada – ponovo nezvanično – smo dobili datum kada ćemo moći da pogledamo prvu epizodu, njen sinopsis i još par detalja.

Naime, nemački sajt Fernsehserien je objavio (a odmah potom i uklonio članak) da će premijerna epizoda Resistance-a u toj zemlji biti emitovana 13. oktobra. Saopšteno je da će prva sezona imati 22 epizode, od kojih će njih 10 biti emitovane u ovoj godini, tj. prvoj polusezoni. Otkriven je sinopsis prve epizode, koji ide ovako:

Borac Otpora Po Dameron daje zadatak mladom pilotu Kazudi „Kazu“ Ksionu da špijunira Prvi Red. U ovo vreme, malo se šta znalo o toj tajanstvenoj organizaciji i njenoj snazi.

Kako bi izvršio  svoju misiju, Kaz prvo odlazi do svemirske stanice „Kolos“, koju mnogi brodovi koriste kao stajalište gde toče gorivo i uzimaju nove delove. Pored toga, na ovoj stanici se održavaju i opasne trke. Nakon što je po svom dolasku počeo da se svima hvali o svojim pilotskim sposobnostima, Kaz biva uvučen upravo u jednu od tih trka.

Prva epizoda nosi naziv The Recruit i ona će biti dupla epizoda, tj. činiće je dve redovne. Nigde nije rečeno, ali se očekuje i da epizode Resistance-a, poput prethodne dve animirane Star Wars serije, traju 22 minute, što bi značilo da će The Recruit trajati ~45 minuta.

Imajte u vidu da je pomenuti datum za nemačko tržište. Vrlo je moguće da će premijera serije u SAD biti čak i ranije (nedelju ili dve).

To bi bilo to. Šta mislite o sinopsisu, te da li se radujete ovoj seriji, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o seriji Star Wars Resistance posetite našu sekciju posvećenu Star Wars Televiziji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s