Stiže film o Boba Fetu!

U trenutku kada je Solo: Star Wars priča ušao u bioskopske dvorane širom sveta, čelnici Lucasfilma ne sede prekrštenih ruku već rade na nizu novih projekata!

Kako stoje stvari, jedan od tih projekata je i igrani film o najpoznatijem lovcu na ucene, Boba Fetu! Naime, kako prenosi The Hollywood Reporter, Lucasfilm radi na nekoliko igranih filmova koji će pratiti priče nekih, već ustanovljenih likova Star Wars univerzuma, a jedan od njih bi trebao da bude o Boba Fetu.

U ovom trenutku se još uvek ne zna šta će biti priča filma, niti to da li će se ona dešavati pre ili posle Epizode VI. Kako je preneo The Hollywood Reporter, na ovom projektu je već počeo da radi Džejms Mangold, koji će biti scenarista i reditelj. Mangold je široj javnosti najviše poznat kao reditelj filmova o Vulverinu: Logan i The Wolverine.

Inače, film o Fetu je nakon Odmetnika-1 trebao da bude drugi zasebni Star Wars film. Na njemu je radio Džoš Trenk, međutim kada je on odustao od projekta, film o mladom Hanu je postao prioritet.

S obzirom da nam je poznato da se u ovom trenutku takođe radi na filmu o Kenobiju, nije poznato koji je od ova dva projekta dalje odmakao i koji će pre ugledati svetlost dana. Čekamo Lucasfilm da se zvanično oglasi po ovim pitanjima.

Kakve su vaše rekacije na ovu vest i da li se radujete filmu o Boba Fetu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovimai pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s