Film o Obi-Vanu ulazi u predprodukciju?!

Od trenutka kada je Lucasfilm najavio da će praviti zasebne Star Wars filmove, velik broj fanova je izrazio želju da jedan od njih bude o Obi-Vanu. Kako stoje stvari, sve je izvesnije da će te želje biti uslišene.

Naime, kako prenosi portal Fantha Tracks, film o Kenobiju je ušao u rane faze predprodukcije, a na njemu izgleda radi reditelj Stiven Doldri, za kog se spekulisalo još prošle godine da će biti u rediteljskoj stolici ovog filma. Evo šta je rečeno na Fantha Tarcks:

Projekat je dovoljno odmakao da je umetničko odelenje već počelo sa radom u Pajnvud studiju u Engleskoj uz ILM koji radi u Londonu. Tim konceptualnih umetnika, modelara rekvizita i storibord ilustratora je počeo da radi na ove dve lokacije, a ova grupa ljudi je svakim mesecom sve veća i veća.

Preprodukcija će trajati u Londonu tokom snimanja Epizode IX – od leta pa do kraja ove godine – nakon čega će da počne počne i produkcija filma, čije će snimanje trajati od sredine januara 2019. pa do početka aprila 2019.

Premijera filma je zakazana za decembar 2020. godine.

To bi bilo to. Imajte u vidu da su ovo nezvanične informacije i ne uzimajte ih zdravo za gotovo sve do neke zvanične potvrde ili demanta od strane Lucasfilma.

Kakve su vaše rekacije na ovu vest i da li se radujete filmu o Obi-Vanu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovimai pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s